Boekhouding eenmanszaak

Elke eenmanszaak heeft een boekhouder nodig die ervoor zorgt dat alles financieel en fiscaal in orde is. Daarmee zorg je ervoor dat alles voor jouzelf en voor de Belastingdienst overzichtelijk is. Hiermee creëer je rust en inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming. Daardoor kan je je focussen op het ondernemerschap en zorgen wij voor een boekhouding die aan alle fiscale eisen voldoet.

Door onze werkwijze kan je als ondernemer van de eenmanszaak ieder moment van de dag zien hoe jouw bedrijf er voor staat.

boekhouder

Beste advies

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat we jou altijd kunnen voorzien van het beste advies. 7 Dagen per week staan wij klaar om jou te ondersteunen.

Rapportages

Met onze software van Visionplanner en Visma kan je precies zien wat jouw resultaten zijn. Hiermee krijg je inzicht waar er nog kansen liggen binnen jouw onderneming.

Aangiften Belastingdienst

Om jou te ontzorgen van A tot Z zijn wij jouw contactpersoon voor de Belastingdienst. Ook dienen wij voor jou alle aangiften in.

Een goede boekhouder levert je geld op.

Door onze slimme manier van online boekhouden met vergaande automatiseringen kunnen we onze klanten voorzien van de beste adviezen. Met deze adviezen zijn we voor onze klanten Belasting besparend. Onze unieke persoonlijke werkwijze zorgt voor een fijne samenwerking. Geen gedoe met papieren bonnetjes, brieven die kwijt raken maar alles digitaal veilig bewaard. Dit zorgt ervoor dat wij als boekhouder van jouw eenmanszaak altijd voor je klaar staan, ook in het weekend.

Boekhouding

Online boekhouden, maar toch persoonlijk.

Doordat wij de boekhouding van de eenmanszaakonline uitvoeren, kan jij 24/7 per dag bij de cijfers van jouw onderneming. Dit zorgt voor rust en creëert meer tijd voor onze boekhouders om jouw te kunnen voorzien van de beste adviezen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw kosten, waardoor jij tijd en energie overhoudt om in jouw eenmanszaak te steken. Hierdoor kunnen wij u persoonlijk begeleiden tijdens het ondernemerschap. 

Overzichtelijke boekhouding eenmanszaak

Rapportages en advies

Met onze rapportage software krijg je inzicht in jouw financiën, maar krijg je ook inzicht in de toekomst en wat je mogelijk financieel te wachten staat.

Jaarrekening

Onze jaarrekening geeft inzicht in de financiële status van uw onderneming en kunnen wij, indien nodig, de jaarrekening deponeren bij de KVK.

Koppeling bankrekening

Door onze automatische bankkoppeling hoef je niet meer handmatig uw banktransacties te uploaden. 

Automatische verwerking

Wij maken gebruik van automatische verwerking van jouw documenten. Daardoor houden we tijd over om jou te voorzien van de beste adviezen.

Boekhouding van de eenmanszaak vandaag uitbesteden?

Elke ondernemer is uniek en daarom doen we graag een bijpassend voorstel voor jouw eenmanszaak. 
Graag maken we kennis met jou om te kijken welk pakket het beste bij jou past.