Over Wetaxus

Wij werken samen met deze geweldige klanten en partners.

Mede door onze klanten en partners werken we dagelijks met plezier voor en aan Wetaxus. Door het persoonlijke contact creëren we een succesvolle samenwerking voor op de lange termijn.

Boekhouder

Slim en secuur werken

Doordat wij vergaande automatiseringen hebben doorgevoerd in ons boekhoudsysteem, kunnen wij onze klanten 7 dagen per week te woord staan voor advies en vragen. Wij verwerken de boekhouding digitaal aan de hand van handige apps van Visma, Fiscaal Gemak, Visionplanner, Employes en Trifact365. Door deze slimme manier van werken zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van de beste adviezen op maat.  

De kernwaarden van Wetaxus

Wij van Wetaxus vinden het belangrijk dat we persoonsgericht werken. Niet blindelings staren op cijfers, maar ook kijken naar de activiteiten van de onderneming. Wat zijn de trends in die branche, welk gevoel komt er kijken bij bepaalde ontwikkelingen in de sector. Wij focussen ons op de kwaliteit en niet op de kwantiteit. 

Integriteit

Nuchterheid

Klantgerichtheid

Enthousiasme

Flexibiliteit

Toegankelijkheid

Administratiekantoor

Het team van Wetaxus

Administratiekantoor

Thimo Roode

Oprichter en Fiscaal adviseur

De rol van Fiscaal adviseur bij Wetaxus is erg breed. Naast het opmaken en indienen van de aangiften, is het de taak dat je ondernemers begeleid tijdens het ondernemerschap. Door het dagelijks contact met mijn klanten probeer ik samen met hen de juiste stappen te zetten voor nóg meer succes. Ik haal ontzettend veel plezier uit het gezamenlijk maken van een winst- en businessplan. Hierbij kijk je tot in detail naar de ontwikkelingen binnen de onderneming en de branche. Aan de hand van rapportages en de boekhouding zorg ik ervoor dat ik ondernemers kan voorzien van de beste adviezen om het beste eindresultaat te behalen.

online administratiekantoor

Cliff de Brons

Boekhouder

Als boekhouder bij Wetaxus is het meer dan alleen in- en verkoopfacturen wegboeken. Door de constante toestroom van de documenten zorg je ervoor dat de boekhouding wekelijks up-to date is. Constant kijk je voor de ondernemers waar de kansen liggen. Wat valt er op, wat gaat er goed en wat kan er beter? Door de vergaande automatiseringen binnen de boekhouding kan ik mij focussen op de adviserende taken. 

Boekhouder

Nick van der Valk

Boekhouder

Nick ondersteunt Wetaxus bij het uitwerken van strategieën. Hij zorgt ervoor dat processen zo efficiënt mogelijk worden ingericht en zorgt constant voor verbeterde optimaliseringen in het werkproces. Daarnaast zorgt Nick adhv markt en klant onderzoek dat we onze doelgroep beter en sneller kunnen bereiken. Als boekhouder werk je niet meer alleen cijfergericht, maar ligt de focus ook op de onderneming en ondernemer zelf. Wat wil de klant bereiken en welke bijdrage kan ik daaraan leveren om ervoor te zorgen dat mijn klanten dat resultaat kunnen behalen?

Boekhouding

Marijn Voerman

Marketeer

Als marketeer bij Wetaxus houdt ik mij bezig met de online en offline-communicatie met de klant. Ik ben altijd bezig met het bedenken ban nieuwe acties om klantrelaties te behouden en nieuwe potentiële klanten te bereiken. Via verschillende kanalen zorg ik dat er een positieve indruk wordt achtergelaten van Wetaxus. Door het kleine team voel je de positieve impact die je kan hebben op het bedrijf. Samen zijn we altijd opzoek naar hoe we de verschillende processen nog soepeler kunnen laten verlopen.

Een goede boekhouder levert je geld op

Laten we vandaag nog kennismaken.